OnePlus Nord CE4 Netlik Kazandı

OnePlus Nord CE4 Netlik Kazandı
OnePlus, yeni akıllı telefonu Nord CE4'ün lansman tarihini ve bazı özelliklerini açıkladı. Nord CE4 modeli 1 Nisan'da kullanıcılarla buluşacak.

Daha önce OnePlus tarafından yeni Nord CE4 ile ilgili bir takım özellikler resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi de cihazın ekran tasarımının nasıl olacağı ve hangi teknolojiyi kullanacağına dair bilgiler açıklandı. Buna göre OnePlus'ın yeni akıllı telefonu Nord CE4, 120Hz FullHD+ AMOLED ekranı ve merkezde yer alan selfie kamerası için bir delikli tasarım ile geliyor. Bu ekran tasarımı kullanıcılara keskin ve akıcı bir görsel deneyim sunacak.

OnePlus Nord CE4 Teknik Özellikleri

OnePlus Nord CE4 modeli Snapdragon 7 Gen 3 SoC yonga seti ile güçlendirilmiş olup 8GB LPDDR4X RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama alanına sahip olarak satışa çıkacak. Ayrıca depolama kapasitesi 1TB'a kadar microSD kartlarla genişletilebilecek.

oneplus-nord-ce4-ozellikleri.jpg

100W SuperVOOC şarj desteği ile 15 dakikalık şarj ile bir günü idare edebilecek kadar hızlı şarj olma özelliğine sahip. Bu özelliği sayesinde özellikle iş seyahatleri veya tatillerde kullanıcılarına oldukça kolaylık sağlayacak gibi görünüyor.

Nord CE4 Özellikleri

Donanım ve Tasarım

İşlemciSnapdragon 7 Gen 3 SoC
RAM Kaç GB?8GB LPDDR4X
Depolama256GB (1TB'a kadar genişletilebilir.)
Hızlı Şarj100W SuperVOOC ile 15dk'da 1 günlük şarj imkanı
Ekran120Hz Full HD+ AMOLED
RenklerDark Chrome, Celadon Marble

OnePlus Nord CE4 modelinin tasarım bazında Dark Chrome ve Celadon Marble renk seçenekleriyle sunulacağı açıklandı. Celadon Marble rengi yeşilimsi mermer görünümlü bir arka panele sahip olacak. OnePlus'ın Nord CE4 modeli hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki Salı günü paylaşması bekleniyor.

Kaynak:GSMArena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.