Realme Yeni Bir Akıllı Telefon Serisinin Lansmanını Yapacak

Realme Yeni Bir Akıllı Telefon Serisinin Lansmanını Yapacak
Realme markası kısa süre içinde yeni bir akıllı telefon serisinin ilk üyesini tanıtacak gibi görünüyor.

Çinli bütçe dostu teknoloji şirketi Realme yeni bir akıllı telefon modelini duyurmaya hazırlanıyor. Bu hafta başında Hindistan merkezli Realme 12x modelini piyasaya süren şirketin çok yakında yine aynı ülkeye özel olarak yeni bir akıllı telefon serisini daha duyuracağı açıklandı.

Realme India resmi X hesabı üzerinden yayınlanan "Power Up!" başlıklı kısa bir videoda duyurulan bilgiler eşliğinde şirketin yeni telefonu için hazırlıkların tamamlandığı göründü.

Paylaşılan videoda yeni cihaz hakkında herhangi bir bilgi verilmiş değil. Haliyle şirketin daha fazla tanıtım fragmanı yayınlayana kadar yeni akıllı telefonun ismi ve özelliklerinin ne olacağını beklemek zorunda kalacağız.

Yeni Realme Telefonu Ne Olacak?

Realme Hindistan'ın sosyal medya hesabı üzerinde yapılan tanıtımda cihazın ismi veya diğer detaylar yer almıyor. Ancak şirketin Hindistan resmi web sitesinde C serisi ve bunun yanında sayı serisi akıllı telefonları listelenirken GT serisi listeden çıkarılmıştı. Yeni Realme serisinin hangi isimle adlandırılacağı henüz sır olarak ortada dururken kısa süre içerisinde cihazın Realme'nin akıllı telefon portföyündeki konumunu da görmüş olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.