Samsung'un Galaxy M55 Modeli Brezilya'da Duyuruldu

Samsung'un Galaxy M55 Modeli Brezilya'da Duyuruldu
Güney Koreli teknoloji firması Samsung, Galaxy M55 modelini Brezilya'da resmi olarak duyurdu. İşte detaylar..

Galaxy A serisi modellerle oldukça benzer donanımlarla karşımıza çıkan fakat daha büyük ekranlı ve hızlı şarj özelliği ile dikkat toplayan Galaxy M serisine yeni bir üye daha katıldı. Galaxy M55 olarak adlandırılan yeni orta segment Samsung modeli Brezilya'da resmen tanıtıldı.

Samsung Galaxy M55 Özellikleri

  • 6.7 inç 120Hz FHD+ Super AMOLED ekran
  • Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1
  • 8GB RAM Belleği
  • microSD kartlarla yükseltilebilen 256GB depolama alanı.
  • 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı ve 2MP makro olmak üzere üçlü kamera tasarımı
  • 45W hızlı şarj destekli 5000mAh kapasiteli batarya
  • 50MP delikli bir kısım içerisinde bulunan ön selfie kamerası
  • Ekran altı parmak izi okuyucusu
  • Android 14 tabanlı One UI 6.1 arayüzü

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy M55, 6.7 inçlik Super AMOLED Plus ekranında Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme frekansı sunuyor. Maksimum 1000 nit parlaklık sunan cihazın ekran altı yerleşimli optik parmak izi tarayıcısı ve delikli bir kısımda 50MP'lik ön selfie kamerası yer alıyor.

galaxy-m55-ozellikleri.jpg

Ana kamera tasarımı üçlü yapı ile geliştirilmiş. OIS ile beraber 50MP ana kameranın yanında 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP ise makro kamera bulunuyor.

Galaxy M55 gücünü Qualcomm'un Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti ile beraber 8GB RAM belleğinden alıyor. microSD kartlarla genişletilebilen 256GB depolama alanı ile donatılan cihazın Android 14 tabanlı One UI 6.1 arayüzü bulunurken Samsung bu modeline 4 Android işletim sistemi güncellemesi ve 5 yıllık güvenlik yaması güncellemesini garanti ediyor.

30 dakika içinde %70 şarj kapasitesi sağlayan 45W Super Fast Charging 2.0 teknolojisi ile gelen Galaxy M55 modeli 5000mAh batarya ile kullanıcılara sunuldu.

Galaxy M55 Satış Fiyatı

Samsung Galaxy M55 modelinin 256GB depolama alanına sahip versiyonu için belirlenen Brezilya fiyatı 2.999 BRL yani yaklaşık olarak 600 dolar. Koyu mavi ve açık yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile ön siparişe açılan cihazın kısa süre içinde daha fazla ülkede piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak:Samsung Brezilya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.