Ulefone Armor Pad 3 Tableti 50MP Kamera İle Satışa Çıkıyor

Ulefone Armor Pad 3 Tableti 50MP Kamera İle Satışa Çıkıyor
Ulefone'dan dev batarya ve 50MP çözünürlükte ana kamerası ile tablet dünyasını yeniden şekillendirecek Armor Pad 3 Pro modeli geliyor.

Ulefone gelecek hafta sonu yeni ve üst düzey dayanıklı Armor Pad 3 Pro tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaz özellikle 33.280mAh kapasitesindeki dev bataryası ile dikkat çekiyor. Bataryası USB-C portu aracılığıyla 66W gücünde hızlı şarj imkanı sunarken cihazın 1812 saat bekleme ve 181 saat konuşma süresi vadettiği belirtiliyor. Ayrıca Armor Pad 3 Pro modelinde ters yönlü kablolu şarj özelliği de kullanıcılara sunulacak.

Armor Pad 3 Pro tableti 10.36 inç büyüklüğünde 1200p çözünürlük sunan ve 60Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekrana sahip. Bu ekran 500 nit parlaklık değeri ve Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Tablet ayrıca güçlü fotoğrafçılık özellikleriyle de ön plana çıkıyor. 50MP çözünürlüğünde Samsung S5KGN1SP arka ana kamerası ve 32MP Samsung S5KGD1SP ön selfie kamera ile donatılan cihaz tablet dünyasının kamera problemlerini de ortadan kaldırmış olacak..

Armod Pad 3 Pro Genel Özellikleri

Cihazın teknik özellikleri arasında Android 13 işletim sistemi, MediaTek MT8788 işlemcisinin yanında 8GB LPDDR4X RAM ve 256GB dahili depolama alanı yer alıyor. Cihazın depolama alanı 2TB'a kadar genişletilebilirken ayrıca 3.5mm kulaklık girişi, yan taraftan monte edilmiş parmak izi tarayıcı, LTE desteği (çift SIM) ve NFC özelliği bulunuyor.

armor-pad-3-pro-ozellikleri.jpg

Armor Pad 3 Pro, IP68/IP69K su ve toz geçirmezlik sertifikaları ile MIL-STD-810H askeri dayanıklılık standardına uygun olarak tasarlanırken yaklaşık 1.2 kg ağırlığında olacak. Yeni tabletin 13 Mayıs itibarıyla AliExpress üzerinden satışa sunulacağı ve fiyatının yaklaşık 300 dolar olacağı düşünülüyor.

Kaynak:GSM Arena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.