Sony Xperia 1 VI Modelinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Sony Xperia 1 VI Modelinin Fiyatı Ortaya Çıktı
Sony'nin önümüzdeki ay resmi olarak duyurulacak olan Xperia 1 VI modelinin fiyat bilgileri sızdırıldı.

Sony markasının Xperia 1 VI modeli 17 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacak. Tanıtım tarihine günler kala ise cihazın hakkında sızan bilgilerin sayısı artıyor. Kısa süre önce telefonun kamera adası sızdırıldı ve bu sızıntı ile birlikte yenilenen modelin Xperia 1 V modeline kıyasla daha büyük kamera modülleri olacağına işaret etmişti.

Xperia 1 VI Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Şimdiye kadar çoğu bilgi telefonun 4K ekranını kaybedeceği ve biraz daha yaygın bir en boy oranına sahip olacağı yönünde birleşiyor. Şimdiye dek bahsedilmemiş bir diğer detay ise fiyatıydı. Fakat bugün Xperia 1 VI cihazının fiyatı konuda da artık bir fikrimiz var. Tayvan'da telefonun fiyatının selefinden biraz daha düşük olacağı iddia ediliyor. Buna göre cihaz 1224 dolar ya da 1143 euro yerine $1288 ya da €1204 fiyat etiketiyle satılacak.

sony-xperia-1-vi-fiyati.jpg

Bu rakamlar kesinlikle büyük bir fiyat düşüşü değil ve bu dedikodunun doğru çıkması ve Xperia 1 VI'ın Tayvan'daki fiyatının bu olması durumunda bile benzer küçük fiyat kesintilerinin başka yerlerde de görülüp görülmeyeceğini söylemek zor. Bu durum sadece Tayvan için özgü bir durum olabilir. Öte yandan geçen yıl Xperia 1 V için olduğundan daha yüksek bir fiyat artışı olmadığı yönünde bir dedikodu olmaması sevindirici.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.