Honor Pad 9 Hindistan'da Piyasaya Sürüldü

Honor Pad 9 Hindistan'da Piyasaya Sürüldü
Honor'un yeni tablet modeli Honor Pad 9, Hindistan'da satışa çıktı. İşte tam bir fiyat performans modeli olan Pad 9 için detaylar..

Honor, yeni tablet modeli Pad 9'u Hindistan'da satışa sundu. Bu tablet, Çin'deki duyurusundan üç ay sonra ve MWC 2024 etkinliğindeki global tanıtımından dört hafta sonra kullanıcılara sunulmuş oldu.

Honor Pad 9 Özellikleri Neler?

DonanımHonor Pad 9 Teknik Özellikleri
İşlemciSnapdragon 6 Gen 1 (4nm)
RAM Bellek8 GB RAM
Depolama256 GB disk alanı
Ekran12.1" 120Hz 2.5K ekranı bulunur.
Batarya8300mAh kapasitesinde 35W hızlı şarj
Satış Fiyatı£220 veya €250

Honor Pad 9, 12.1 inç büyüklüğünde 2.5K çözünürlüklü bir ekrana, klavye desteğine ve uygun fiyat etiketine sahip. Hindistan fiyatı Avrupa'daki fiyatından %20 daha ucuz olan tablet ön siparişte daha da avantajlı bir fiyatla sunuluyor.

honor-pad-9-ozellikleri.jpg

Honor Pad 9 tableti Snapdragon 6 Gen 1 işlemciyle çalışırken, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip. Çerçevenin etrafında 8 hoparlör bulunan Honor Pad 9, Honor Bluetooth klavye ile çalışabiliyor ve öğrenme ile temel evden çalışma görevleri için mükemmel bir Android cihazı olma özelliği taşıyor.

Honor Pad 9 Satış Fiyatı Nedir?

Hindistan'da fiyatı 22,999 INR olarak belirlenen tablet bu fiyatla ortalama £220 veya €250 rakamlarına denk geliyor. Karşılaştırma yapacak olursak Birleşik Krallık'ta aynı model £300 fiyat etiketiyle satılıyor. Honor bu yeni tabletini ön sipariş veren herkese küçük bir indirim sunuyor ve ücretsiz bir klavye ile birlikte gönderimini sağlıyor.

Honor Pad 9 için ön siparişler Honor'un kendi mağazasında ve Amazon Hindistan'da başladı. İlk satış ise 28 Mart tarihinde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.